+31165 - 201 130 info@migroep.nl

Referentieprojecten

MI Groep werkt aan diverse projecten door heel Nederland. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende projecten.

DC Gilze

De kantoorunits in beide bedrijfsruimten worden voorzien van een VRF systeem (all electric) waarbij de mogelijkheid is om gelijktijdig te kunnen koelen in de ene ruimte en verwarmen in een andere ruimte elke ruimte is dus individueel regelbaar door middel van een ruimtethermostaat.

Kantoor Rhoon

Het kantoor is  voorzien van een VRF systeem (all electric) waarbij de mogelijkheid is om gelijktijdig te kunnen koelen in de ene ruimte en verwarmen in een andere ruimte elke ruimte is  individueel regelbaar door middel van een ruimtethermostaat.

 

Proeffabriek Bergen op Zoom

Under construction.

Nieuwbouw Pagter Innovations te Roosendaal

Het nieuwe pand voor Pagter Innovation is voorzien van een warmtepomp installatie aangesloten op WKO (warmte- en koudeopslag systeem). De klimaatinstallatie is gebaseerd op een I-VAV systeem welke met 100% buitenlucht werkt in combinatie met hoogwaardige warmte terugwinning.

F300 Borchwerf Roosendaal

F300 zijn twee bedrijfsruimten. Iedere ruimte bestaat uit een hal met kantoor. Beide kantoren worden voorzien van een VRF systeem, in combinatie met gebalanceerde ventilatie. Pand valt onder BREEAM certificering. De hallen zijn voorzien van eco-fans in combinatie met elektrische heaters.

Vrijstaande woningen Tholen

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling verbonden met een warmtepomp. Dit wordt geplaatst in combinatie met een gebalanceerd ventilatiesysteem.

Bouwmaterialen BMN Zaandam

BMN is voorzien van een VRF systeem t.b.v. de kantoren, in combinatie met gebalanceerd ventilatie systeem. De proshop is voorzien van elektrische luchtgordijnen en infra rood verwarming t.p.v. de balie.

POSTNL te Roosendaal

De huidige VR-CV installatie wordt vervangen door een HR –CV installatie. Daarnaast wordt er een optimalisatie van regeltechniek doorgevoerd. Dit voldoet aan de wettelijke voorschriften van stookruimteopstelling.

Skantrae te Zevenaar

De uitbreiding wordt gasloos verwarmd met een all-electric systeem. De hemelwaterafvoer wordt uitgevoerd met een z.g. onderdruk systeem. De kantoren worden verwarmd en gekoeld door middel van een inverter split unit. 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!