+31165 - 201 130 info@migroep.nl

BMN Bouwmaterialen

te Zaandam

BMN Bouwmaterialen is al jaren een bekend begrip binnen de bouw. BMN biedt een ruim assortiment materialen en diensten voor professionele bouwers onder één dak; van hout en plaat, ruwbouw, chemie & bindmiddelen, afbouw, tegels tot en met ijzerwaren en gereedschap. Voor BMN wordt nu een nieuw pand gebouwd in Zaandam ten behoeve van de verkoop en opslag.

Over dit project

De kantoren worden voorzien van een zogenaamd VRF-systeem (all electric) waarbij de mogelijkheid is om gelijktijdig te kunnen koelen in de ene ruimte en verwarmen in een andere ruimte. Elke ruimte is dus individueel regelbaar door middel van een ruimtethermostaat. Als energiedrager wordt koelmiddel gebruikt. De binnen units van het VRF systeem zijn uitgevoerd als cassette unit en verwerkt in het plagond. De pro-shop is voorzien van een elektrische heater in combinatie met twee luchtgordijnen welke bij de toegangsdeuren zijn gepositioneerd. 

 

De werkruimte achter de balie wordt door middel van infrarood stralers in het plafond aangestraald zodat hierdoor een comfortabele werkplek ontstaat. De ventilatie in de kantoren en pro-shop is voorzien door middel van een WTW (warmte-terug-win) unit voorzien van een elektrische naverwarmer. Vanaf de WTW unit loop een ongeïsoleerd kanaalsysteem naar de verschillende ruimten waar door middel van een felxibele sang de inblaas- en afzuigroosters worden aangesloten. Om voldoende druk op de waterleiding en brandhaspels te verkrijgen is een drukverhoginginstallatie geplaats. Het warm tapwater wordt voorzien door elektrische boilers.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!